Hajújraépítő kezelések

Számomra nem csak a haj formája és színe fontos, hanem különösen nagy hangsúlyt fektetek annak egészségére is.
A haj esztétikai, társadalmi-szociális és lélektani szereppel bír. A haj meghatározza megjelenésünket. A kihívással, hogy egészséges állapotban tartsuk a hajunkat, minden modern nő nap, mint nap szembetalálkozik. 

Szolgáltatásaim között számtalan hajszerkezet regeneráló és építő kezelést találhatsz,
melyek közül akár közösen is ki tudjuk választani a neked megfelelőt!

Hajújraépítő kezeléseim

Hajvégfrissítő hajvágógép

Növeszted a hajad?

Ez a hajvágó gép csak a törött hajvégeket távolítja el!

Legfőképp azoknak ajánlom a MAC hajvágó gép általi szalon szolgáltatást, akik növesztik a hajukat. Végre itt a csoda, amivel a fodrászszalonokban lehetőség van csak a haj hosszában lévő törött hajvégek eltüntetésére, anélkül, hogy a haj hossza változna.

Előnyei:

Hatékonyan távolítja el a sérült, töredezett, kettényílt hajvégeket, a hajhossz megtartása mellett.

A haj gyorsabban nő, gyönyörűbbé és élettel telibbé válik.

Nem a hajhosszból vág, hanem minden hajszál végéből.

Az eredmény azonnali puha és selymes haj.

A MAC Hajvégfrissítő hajvágó gép állítható távtartójával 3-6 mm hosszúságot képes a hajszál végéről eltávolítani, anélkül hogy a hajad hossza változna!

Ajánlon a roncsolt, fénytelen, töredezett, gyakran szőkített haj rendbe hozatalára is, hiszen csodákra képes 🙂

Hajvégfrissítés ára: 

6 000 Ft-tól

Kemon Nouva Fibra

4 lépéses hajszerkezet újjáépítő kezelés

Sérült, törékeny és legyengült a hajad?

A haj erősségének, tömör megjelenésének és telítettségének helyreállítására az Activa Nouva Fibra hajezelést ajánlom. A termékcsalád egy szalonon belüli kezelést tartalmaz, amely növeli a haj átmérőjét és rugalmasságát.

A Nuova Fibra termékcsaládot kimondottan az érzékeny, sérült és törékeny hajak kezelésére használjuk. Egységessé varázsolja a haj hosszát, visszaadja erejét, tömörségét és ellenállóvá teszi. A kivételes rekonstrukciós erőt az exkluzív Bond Creator Complex (BCC) garantálja: a természetben jelen lévő molekulák olyan komplexe, amely szinergiában hat a haj belsejében található diszulfid kötések rekonstrukciójával, így helyrehozza a jelen lévő fizikai, mechanikai és kémiai károsodásokat.

A kezelés célja rekonstruálni a haj hosszát, visszaállítani az egységes hajszerkezetet, tömörséget, tartást és ellenállóságot adni, hosszú időn át fenntartani a haj rostok kohézióját.

Legfontosabb összetevői a hidrolizált amaránt fehérje, és a vörösalga kivonat.

Egészséges haj

Az egészséges hajszálat ellenálló rostok jellemzik. A keratin kötegeket kémiai kötések sora tartja össze, amelyek között a hajszerkezet tömörségéhez a legfontosabbak a diszulfid kötések. A haj erős és fényes: a legmegfelelőbb hajtípus bármilyen kezeléshez.

Sérült haj

A stressz, az agresszív kezelések vagy más külső körülmények károsíthatják a hajban található diszulfid kötéseket. Ez veszélyezteti a haj szerkezetét, ami gyengévé, opálossá és töredezésre hajlamossá válik. Ilyen körülmények között a legtöbb technikai szolgáltatást nem javasoljuk.

A BCC hatása

A Bond Creator Complex a sérült kénhidak helyreállításával, újak építésével és a kapilláris szerkezet megerősítésével működik.

Kemon hajújraépítő kezelések ára: 

7 500 Ft-tól + mosás, szárítás

Kemon Disciplina vegán hajkezelések

A kreppes és lázadó haj megszelidítése

Hullámos hajad, száraz, fakó és nehezen kezelhető?

A göndör haj lázadó jellege különösen megnehezíti formázásukat, karbantartásukat. A szinte mindig hullámos vagy göndör, gyakran opálos és érdes tapintású, hajlamos kócolódni, és könnyen elveszíti a beszárítás formáját, különösen, ha nedvesség éri. Hullámos hajú vendégeink kénytelenek gyakran vagy akár naponta hajvasalót használni, hogy hajuk sima maradjon, és kontrollálni tudják a kreppesedést, azonban ez egy ördögi körré válik, amely fokozatosan megfosztja a hajat a természetes hidratáltságától, fokozza a haj kreppessé válását, hiszen a haj egyre érdesebb tapintású lesz és egyre törékenyebb.

A Kemon Disciplina Intenzív szalonkezelés lehetővé teszi, hogy tartós eredményt, tökéletes simaságot vagy természetes rugalmasságot érjünk el hosszú időn át, mivel képes olyan védőburkolatot létrehozni a haj hosszán, amely fenntartja hidratáltságukat és megakadályozza a haj nedvességgel való érintkezését. Gyengéden szabályozza a kreppes és lázadó hajfürtöket annak érdekében, hogy elérjük a kívánt hatást:

a tökéletes simaságot vagy a természetes mozgalmasságot.

Legfontosabb összetevői a mandulaolaj, és barackolaj, melyek elősegítik az aktív ragyogást és hajad lágyítását.

Felnyílt kutikulák

A természetesen göndör vagy a helytelen kezelési szokásoknak kitett hajszálaknál gyakori jelenség, hogy a kutikula felnyílik, és nem alkot zárt védelmet nyújtó szerkezetet. A haj fakónak, opálosnak, durva tapintásúnak és kezelhetetlennek tűnik. A beszárítás nem tartós, különösen nedves, párás körülmények között. Valójában a göndör haj általában száraz és hajlamos a hidratáltságot a levegő páratartalmából biztosítani magának, így kócos és ápolatlan megjelenést eredményez.

A kezelés hatása a kutikulákra

A Disciplina Intenzív technológia a kutikula szívében hat, így kompakttá és rendezetté, egyenletes felületűvé válik. A hialuronsav és a glioxil együtt hidroelasztikus fóliát képez a haj felületén, fenntartva annak hidratáltságát, tömöríti a kutikulát és kisimítja a felületét. A mandulaolaj gyengéden táplálja a hajat, lágyságot, kontroláltságot és könnyű kezelhetőséget biztosítva. Az őszibarack olaj magas antioxidáns tartalommal és védő hatással rendelkezik. A lágyító és fényt adó hatóanyagok egyenletes filmréteggel vonják be a hajat, ragyogást, selymességet és hosszan tartó antikrepp hatást biztosítva.

A haj állapota a kezelés után

A haj a kezelés után hosszú időn át keresztül tökéletesen kontrollált marad, extrém módon fényes, selymes és puha tapintású. A hajszerkezet teltebb és tömörebb.

Kemon hajújraépítő kezelések ára: 

7 500 Ft-tól + mosás, szárítás

Hajbotox

A B. TOXKARE egy professzionális, intenzív kezelés, mely feltölti, hidratálja, könnyen kezelhetővé és teltté teszi a vegyileg kezelt és száraz hajat.

Botox a hajnak? Nálam ez is lehetséges!

A bőr-esztétikában a botox kezelésekre jellemző, hogy azonnali fiatalító, ránckisimító hatást érhetünk el velük. A B. TOXKARE hajkezelés nevét arról kapta, hogy pontosan ehhez hasonló eredményeket láthatunk már egy alkalom után is a hajszálakon és a haj egész megjelenésén. 

A B. TOXKARE hatóanyagai, egymás hatásait szinergikusan erősítve, segít lassítani az öregedési folyamatokat és visszaadni a haj természetes, fiatalos szépségét!

A haj öregedése nem csak a korodtól függ! A vegyi kezelések, állandó formázás, helytelen életmód hatásai mind-mind idő előtt meglátszanak hajszálaidon, legyél akár 25 vagy 55 éves.

Az INNOVATÍV, SZILIKONMENTES FORMULA MINIMALIZÁLJA a haj szerkezetében található hiányosságokat. A KVATERNIZÁLT HYALURONSAV, A KOLLAGÉN és A KERATIN emelt koncentrációja garantálja az erős, ellenálló kutikulát és visszaállítja a haj RUGALMASSÁGÁT és FÉNYÉT.

A hajbotox kezelés ára:

7 500 Ft-tól + mosás, szárítás

 

Hyaluronsavas hidratáló hajkezelés

25%-kal ellenállóbb haj, már az első használat után! Azonnali anti-aging hatás a hajszálaknak és a hajhagymáknak!

A hialuronsav nagy mennyiségű vizet képes megkötni a hajban, ezért a legszárazabb hajat is életre tudja kelteni. A 3 lépéses hyaluron feltöltő és hidratáló kezelés ezen kívül beindítja a természetes kollagén termelést, mely által megnövekszik a haj rugalmassága. A vékony és elgyengült hajszálakat erőssé varázsolja, ezzel lehetőséget adva az egészséges, fénylő és élettel teli hajnak. 

A növényi keratinból felépülő CUTICLEX, avagy PLEX technológia képes megvédeni a hajat a külső hatások okozta roncsolódásoktól. A benne lévő ezüst pigmentek ragyogást és csodás tükröződést adnak a hajnak. A kezelés savas PH értékének köszönhetően záródnak a haj kutikulái, így egészséges és gubancmentes frizurát kapunk végeredményül.

3 lépcsős HYALURON feltöltő, hidratáló kezelés EZÜST PIGMENTEKKEL:

7 500 Ft-tól + mosás, szárítás

 

Keratinos, hyaluronsavas hajápolási program

A haj elgyengülésének, elvékonyodásának 3 fázisa:

01

szárazzá, dehidratálttá, sprőddé és nehezen fésülhetővé válik

02

a második fázisban sérült és élettelen lesz

03

a harmadik fázisban könnyen törik a haj és a hajvég és láthatóvá válnak a sérülések

Az elvékonyodási folyamat a haj külső részén kezdődik, a hámréteg sérülésével. Ha kezeletlenül marad a sérülés, a haj teljesen megtörhet és tönkreteheti a haj belső szerkezetét, majd kérgessé válik és elveszti keratin tartalmát.

A legproblémásabb esetekben egy teljes hajújraépítő programot kell alkalmazni, egymás után több alkalommal, mely magas keratin tartalmú anyagokból áll, így képes áthatolni a haj szerkezetén.

ápolja,

újraépíti,

erősíti a sérült hajat,

és visszaadja rugalmasságát.

A Keratinos, hialuronsavas hajápolási program legfontosabb összetevői és hatásai

Tiszta keratin

Hyaluronsav

Aktív összetevők

A kezelés alatt a hatóanyagok a hajszálak legmélyére hatolva, keratin molekulákat juttatnak a hajba. A szolgáltatás javítja a haj belső szerkezetét, pótolja az elveszett proteineket, ezáltal ellenállóbbá, erősebbé, puhábbá teszi a hajat és feltölti a hajszálakat.

A keratinos hajápolási program ára:

7 500 Ft-tól + mosás, szárítás

 

Kollagén, a hajápolás legkorszerűbb hatóanyaga

Hajunk és bőrünk folyamatosan ki van téve a környezetünkben található olyan elemeknek, melyek a haj számára károsak, ráadásul az öregedési folyamatok és a helytelen életmód is a legfontosabb szerkezeti fehérjét, a kollagént pusztítja el. 

A kollagénről általában a botox kezelések és a ránctalanítás jut mindenkinek eszébe. Pedig ma már a hajápolókban a kollagén ugyanolyan szerepet tölt be, mint az arc és testápoló kozmetikumokban. A kollagén a hajápolás egyik legkorszerűbb hatóanyaga, rendkívül gyorsan orvosolja a tartás és erő nélküli, vékony szálú haj problémáit.

Hogyan járul hozzá a kollagén az erős, egészséges haj felépítéséhez?

A kollagénes hajfeltöltő programban lévő KOLLAGÉN és ARGÁNOLAJ speciális keverékéből előállított különleges kollagén mikro gömbök, bejutva a haj rostjainak belsejébe, megnövelik és megvastagítják a vékony szálú haj rostjait, így orvosolva az élettelen, tartás, vitalitás és volumen nélküli haj esztétikai problémáját.
Intenzív kitöltő hatásnak köszönhetően rendkívül látványos és azonnali hatást érhetünk el.

A kollagénes hajfeltöltő program ára:

7 500 Ft-tól + mosás, szárítás

 

Ampullás hajkezelések

HIDRATÁLÓ

               

Fénytelen, erőtlen, roncsolt haj?

Ne keseredj el, van rá gyógyír! A Raywell Bio Hydra ampulla hajszerkezet helyreállító- és védő tulajdonságú, melynek hatóanyaga a Tsubaki olajbázison alapul, ásványi sók és viaszalapú hatóanyagok hozzáadásával. Képes a hajszálak legmélyébe behatolni, ahol regenerálja, újjáépíti és hidratálja a hajszálakat, ezzel visszaadva a haj rugalmasságát, puhaságát és fényét.

Regeneráló ásványi olaj nektár

               

Tápláló, regeneráló ásványi anyag tartalmú folyadék, vékony, élettelen, erősítést igénylő hajra. Az ásványi anyagok, mint a cink, réz, magnézium, vas és szilícium, molekuláris hálót alkotnak, úgy a haj belsejében, mint a külső felületén, így garantálják a tökéletes szerkezet javítás.  A hatás csakis a roncsolt részeken érvényesül!

Az eredmény rugalmas, lágy könnyen fésülhető haj.

Tápláló, ásványi anyag tartalmú
mineralizáló szérum

               

Nyomelemekkel, értékes vitaminokkal, Omega-3 és Omega-6 zsírsavakkal dúsítva táplálja, regenerálja a hajat, fényessé, selymessé és élettel telivé varázsolva azt. Tartást ad a hajnak, méghozzá olyan módon, hogy az ásványi anyagok a haj felületén és belső szerkezetében egyaránt kifejtik hatásukat. Szerkezet-helyreállító hatását kizárólag a haj károsodott részein fejti ki.

REKONSTRUÁLÓ

               

100% Plex tartalmú ampullák, melyek teljes körű védelmet nyújtanak bármilyen kezelés alkalmával. A kezelések alatt aktívan védi a haj szerkezetét, sőt, ez idő alatt újjáépíti a roncsolt haj szerkezetét, így végeredményben egy sokkal szebb, egészségesebb és ragyogóbb hajkoronát kapunk.

Különlegessége, a Cuticlex technológián alapszik. Tryglicerint tartalmaz, mely táplálja, hidratálja és ragyogóvá teszi a hajkoronát. A haj szerkezetének újjáépítéséről és megerősítéséről, 3 féle növényi keratin gondoskodik és nem utolsó sorban szebacinsavat tartalmaz, mely képes regenerálni és táplálni a sérült hajszálakat is.

Alkalmazhatjuk festésnél, szőkítésnél, tartós hajegyenesítésnél is.

Ampullás hajkezelések ára:

2 500 Ft-tól + mosás, szárítás

 

L’Oréal Steampod keratinos kezelés

A hajsimítás még nem volt ennyire egészséges, hiszen a magas nyomású gőz segítségével a L’Oréal Steampod keratinos ápolóiban található hatóanyagok a bejutnak a hajszál belsejébe.

 

Miért válaszd a L’Oréal Steampod keratinos kezelést?

Mélyen táplálja és regenerálja a hajszerkezetet,

ápolja a hajvégeket,

védi a hajat a külső káros hatásoktól,

megtartja éltető tápanyagait és hidratáltságát,

helyreállítja a haj rugalmasságát, illetve fényét,

tükörfényű csillogást, természetes, lágy esést biztosít a hajnak és

simává és könnyen kezelhetővé teszi a hajat.

A Stempod kezelés ára:

6 000 Ft

Jelentkezz be hozzám,

és találjuk meg a tökéletes megoldást hajad egészségének visszaszerzésére!